Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2020, 16:34   #1
Çevrimdışı
ihaveanidea
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çıtır Kavuzlu Buğday Gevreği




Kendi kahvaltılık gevreğini yapmak tahmininden çok daha kolay. Yapman gereken tek şey muzlu buğday tanelerini fırınlamak! Gevreğini ne kadar eğlenceli hale getireceğin tamamen senin hayal gücüne kalmış, mesela biraz hindistan cevizi ya da fındık fıstıkla fırınlamaya ne dersin?

1 porsiyon için malzemeler
• ½ Muz (75 g)
• Agave şurubu (15 mL)
• Hindistan cevizi yağı (½ çay kş., 4 mL)
• Kavuzlu buğday (60 g)
• Şeker ilavesiz badem sütü (170 g)
• Yaban mersini (10 g)

1 porsiyon için tarif
1-Olgun bir muzu bir kasede çatalla ez. Agave şurubu, hindistan cevizi yağı ve kavuzlu buğdayı ekle ve macun kıvamına gelene kadar karıştır.
2-Hazırladığın bulamacı pişirme kağıdı serdiğin fırın tepsisine yay ve 175°C'de yaklaşık 10 dakika fırınla.
3-Sonrasında soğumaya bırak ve soğuduktan sonra iri parçalar halinde kır.
4-Parçaladığın gevreğini bir kaseye al, badem sütü ve yaban mersini ekle ve tadını çıkar!
5-Afiyet olsun!

__________________
.


kıskanır rengini baharda yeşiller..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet