Konu: Çözüldü Ulke yasaklama Addonu Sorunu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2020, 23:07   #3
Emrehan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ulke yasaklama Addonu Sorunu

Hesapsiz33 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba rica etsem bu koda da yukarıdaki gibi liste bakınca kimin badnick i listeye ekledigini gösterecek sekilde ayarlaya bilmemiz mümkün müdür?
Yukarıdaki kod ile yer degisikligi yaptım yinede olmadı belki 2 saattir bununla ugrasıyorum yapamadım bi türlü.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#:{ if $regex($1,/^[!\.]badn[ıiİ]ck$/Si) { if $regex($2,/^ekle$/Si) { if (!$3) { msg # Lütfen nick belirtiniz | return } elseif $hfind(badnick,$strip($3),1,W).data { msg # Eklemeye çalıştığınız badnick zaten $+([,$chr(32),$hget(badnick,$hfind(badnick,$strip($3),1,W).data),$chr(32),]) maskesi ile uyuşmakta. | return } var %n = $left($calc($ctime * $rand(1000,9999)),7) .hadd -m badnick %n $strip($3) | .hsave -o badnick badnick.tprk .hadd -m badekleyen %n $nick | .hsave -o badekleyen badekleyen.tprk msg # $strip($3) Badnick listesine eklendi. } elseif $regex($2,/^s[ıiİ]l$/Si) { if (!$3) { msg # Lütfen nick belirtiniz | return } elseif !$hfind(badnick,$strip($3),1,W).data { msg # Silmeye çalıştığınız badnick hafızada ekli değil. | return } else { if $hfind(badnick,$strip($3),1,W).data { .hdel -m badekleyen $v1 | .hsave -o badekleyen badekleyen.tprk } .hdel -m badnick $hfind(badnick,$strip($3),1,W).data | .hsave -o badnick badnick.tprk msg # $strip($3) Badnick listesinden silindi. } } elseif $regex($2,/^l[ıiİ]st$/Si) { if ($hget(badnick,0).data == 0) { msg # Badnick listesi boş. | return } msg # Badnick listesi msg # - var %i = 1 | while (%i <= $hget(badnick,0).data) { msg # $+(%i,-,$chr(41)) $hget(badnick,%i).data - Ekleyen: $hget(badekleyen,$hget(badnick,%i).item) inc %i } msg # - msg # Badnick listesi sonu } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan