Cevap: Olası İdlib Harekatını Destekliyor Musunuz?
| ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Popülizm sözcükleri bunlar. Oraya yapılan harekatın Suriye'liler ile bir alakası yok. Evet, yok. Çünkü bu insanlar ülkelerini terk ederek, savunma haklarından feragat ettiler.
Oraya yapılan harekat, bir uydu-küme savaşı önce bunu bi öğren. Kimsenin Türkiye'nin gözlem kuleleri ya da Rejim'in haylazlıklarıyla ilgilendiği yok. Tamamen ekonomik ve coğrafik nedenler ve kaderler temelli.
Kimseye alkolik-şuursuz diyemezsin, "nargileci" diyerek ötekileştiremezsin. Bu insan olmanın ilk kuralıdır.
| Ben şeytanı ve günahlarımı Suriye ve diğer araplardan daha çook seviyorum. Ülkemizde olanların ne halt yediğini sende biliyorsun hepsinin...... Senin deden benim dedem onlalmrın dedeleri zamanında neden terk etmemiş. Bırakın abi Bu tamamen keyfi. Bizim ülkeyi salak bulmuşlar verin Türkiyenin eline oynasın modundalar. Ve ayrıca ben ötekileştiririm ötekileştirmeye de devam ederim. Herkesi bir tutmam. Herkesi de aynı tutmam. Tekrar diyorum yavşaklar savunma haklalrını feragat etti diye ben onların pisliklerini burada görmek istemiyorum. Ülkenin anasını ağlattılar kalkmışsın bana diyorsun ki ötekileştiremezsin falan filan. Ötekileştiririm birader bal gibi. Harekatın ne halt olduğuyla hiç ama hiç ilgilenmiyorum. Sen burada kıçının üzerinde keyif sürerken birilerinin yakını pisi pisine orada can veriyor şehit oluor YOK yere. Ben buna kızarım. Almayacaksın bu yavşakları içeriye benim için önemli olan bu. Almayan ülkeler battı mı ?
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |