Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2020, 22:20   #77
Araf
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karalama Defteri

Ulan arkadaş.

Bir aşk kaç kez gömülür hiç bilmediğin yataklara? Ve kaç kez diriltilir hiç bilmediğin yabancının bedeninde, ellerinde?Bensiz geçireceğin bir gün düşündüm bu gece.Anlık zevklere mağdur olan bedenin ve beynin ve kalbin yorulmasın. Senin yerine, senin adına kendimi düşünebilirim.Bıktım her gece intihar etmekten.Bıktım her gece ölememekten. Ve sonra anladım ki ölmesi gereken bedenim değildi senli düşüncelerimdi. Gözümü kırpmadan öldürdüm. Ve kendimi sana ihbar ediyorum….. Ben bana düşeni yaptım ve şimdi sıra;
Sende..
Daha öncede uygulamanı istediğim biten cümlelerimin sonundaki tüm noktaları avuçlarına toplayıp hepsini iç.Yalvarırım su kullanma. Yalvarırım intihar et.Yalvarırım öl bu gece.Ölmelisin ki; düşüncelerim esaretinden kurtulsun. Esaretin altındaki düşüncülerimi cesaretle haykıracağım kabrini ziyaretimde..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver