Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2020, 22:01   #68
StanteaR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRC.doruk.NET Sakinleri.

Sindy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Romeo nun Webce kanalı vardı. O zamanlar popülerdi. Marijuana ablamız vardı. Radyosunda da djlik yayın yapardım. Nickim guLcin idi. Eski sevgilim OB la tartışmıştı ne alakaysa benim nicki de yasakladı. OB un özeline gidip insan gibi nedenini sordum ben alaka felan. Bir cevap vermeyi çok gördü. Sonra biraz sert konuşunca zline yemiştim. Ona çok pis garezim var hala. Kendi sunucuma gelirse bir gün bende onun nickini yasaklayacam abi ben anlamam.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bir gün yayındayım dorukta loverboy da dinliyormuş ahmet kayadan şarkı çaldım diye bana kanal da notice ile mesaj atarak azarlamıştı. Yarıda kesmek zorunda kalmıştım şarkıyı. Hiç unutmadım.

Sonrası quLcin -> Tweety -> JoLie nicklerini kullandım.

Ben Romeo ile Showtvde Tanışmiştim Vanda Karşıladılar Beni Romeo PembO falan
Iyı İnsanlar Hala Görüşürüm Romeo Webce.gen.tr Diye Sunucu Açtı 1-2 Ay Öncesine Kadar Hala Aktifti

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:55 -->-> Daha önceki mesaj 20:49 --

Microsoft Nickli Üyeden Alıntı
Loverboy , __Maximus__ , abbasaabi yi hatırlıyorum digerleri bende silinmiş. :P
#Metal'deydim kendi nickim neydi onu da unuttum

Kardelen.gen.tr - DarkShades gibi birisi vardı Orada onun dışında hatırladıgım nick Sinan olan birisi vardı.
İstanbul kanalının sahibiydi diye anımsıyorum o vakit.

Fosil olmuşuz ağlayanımız yok , Ada.net.tr #Mercan diye bi kanalda vardı gereksizce auto op var diye girer mal mal bakardık

DarkShades evet onu Sanala Kazandıran Nexgen idi sanırım Nexgen Script Cıktı SOnra DarkShades Script Piyasa Sürüldü
Nexgen Scripte Bayılırım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:01 -->-> Daha önceki mesaj 20:55 --

Ben Showtv de başladım butun dorukcular showtv ye gelmıstı arada bır doruk a gıder bakardım ama takılmadım oyle uzunca sure

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver