Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2020, 12:35   #6
BeLLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm

Kendinden bahseder misin
Bella kimdir? Nerede yaşar neler yapar
Nelerden hoşlanır
Burcun ne
En sevdiğin renk
Yapmaktan keyif aldigin şeyler
İf de olmaktan mutlu musun
Bella nickini nasıl seçtin

Merhaba tatlışım.Ben Trakyada Edirnede yaşıyorum. Güzellik Uzmanı Mesleğim.Çoğunlukla işimle alakalı işlerle meşkulum.Ote yanda belki klasik gelecektir ama fırsat buldukça spor yapıyorum.Kitap okumayı cok severim.Özellikle kişisel gelişim kitaplarını seviyorum..Öte yanda geceleri Netflixte cok severek takip ettiğim dizilerim filmlerim var.Her bayan gibi alışverişi seviyorum Dostlarla fırsat buldukça içilen kahveler dinlenilen müziklerle hayatta yuvarlanıyorum
Burcum yengec.Tam anlamıyla yengeç bayanıyım en çok siyah rengini seviyorum.ama ruh haline görede diğer tüm renkleri üzerimde görmek mevcut olabiliyor
Evet burda olmaktan mutluyum,acıkcası huzurluyumda.Forum geneline bakılınca hemen hemen birçok üyenin bir vizyonu hatta misyonu bile oldugunu görebiliyorum.Bu sebebtendir ki kendini bilen paylaşımların çok kalitelı ve dolu oldugu bir forumda olmak bana guven ve samimiyet veriyor

Bu nickin cok uzun bir gecmişi var.Bundan 4 yıl once adını yazmak doğrumu reklammı olur bilemiyorum ama,gevezede dj olarak sanala adım attım.Saatli olarak 3 yıl djlık yaptım.Akabinde 1-2 burdan hariç baglı servere baglı olan forumlardada adminlik yaptım.Sonrasında artık dj’liği ve sanalı tadında bırakma kararı aldım. 2 yıl boyunca hiç bir sekılde girmedim.Cok sevdiğim dostumun sayesınde buraya geldim. Nicki dj oldugum dönemde cok öncelerde izlediğim Alacakaranlık serisinden aklımda kalan bella adı aklıma geldi ve bu olsun diye 5 dkklık bir kararla verdim Nickimle sanırım özdeşleştim seviyorum.Bana bu sanal dünyada bir hatıra olaral kalıcagını dşünüyorum.
Umarım cvblarım yeterli gelmiştir tatlım.Tşk ediyorum bu günlerde en çok istediğimiz şeyle cümlemi bitirmek istiyorum.Sağlıkla kalman,sağlıkla kalmamız dileğimle fıstığım[COLOR="Silver"]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:27 -->-> Daha önceki mesaj 13:25 --

Feronia’cığım inanki o kadar cok kitap varki sevdiğim,tek tek yazsam belki sayfa almayabilir.Ama kişisel gelişimde doğru şekilde insana hitab ettiğini düşündüğüm,Rhonda Bryne’nin The Power kitabından çok etkilendiğimi söylemeliyim
Ben ~ Empatiye ~ Güvene ~ Verilen Sözün arkasında durulmasına çok önem veriyorum.Söz namustur hatta bana göre.Surekli birgün başka diğer gün başka olan insanları hiç bişiyi sevmiyorum tatlım.

Çok tşk ediyorum saglıkla kalmanı diliyorum

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:05 -->-> Daha önceki mesaj 13:27 --

qüzeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim BeLLa Hanım En sevdiğiniz Şey Nedir

Valla tatlım cok farklı bişiy diyemeyeceğim sanırım ama,kulaklıkla yüksek sesli müzik dinleyerek yürüyüş yapmak

Tşkler saglıklı günler diliyorum

Konu BeLLa tarafından (21 Mart 2020 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları