21 Mart 2020, 14:52
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa
| Syst3m Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrar dünyaya gelsen şu zamana kadar yapamadım yapmak isterdim dediğiniz şeyler var mı?
İrcforumlari.net hakkında özeleştiride bulunur musun?
En sevdiğin yemekler nelerdir?
Sizi anlatan bir şarkı olsa bu hangisi olurdu ?
| Syst3m can dost,hobilerimi fobilerimi hayattan beklentilerimi,hatta kayıplarımı vs herseyı iyi kötü yıllardır biliyorsun zaten ama,soruna hemen cvb veriyorum, spor akademisini kazanmıştım gidememiştim,ona giderdim ve hayatımla ilgili kararları biraz daha düşünerek ve korkmadan alırdım.Daha onceleri özgüven konusunda ufak korkularım vardı.Şimdi bu korkularımdan eser yok ama,şimdiki cesaretimi taa o günlerde sergilerdim sanırım.
Yapmak istediklerim biliyorsun,manevi ve maddi dahada güçlenmek,işimde olduğumdan dahada büyümek ve ilerlemek
Est.öz eleştiri değilde şu olabilir,forum içerisinde sadece rank’ı olanlar değilde onun haricindeki tüm üyeler paylaşım yaparken bazı erişimlere sahip olabilirler mesela.Biraz daha açıklayarak söyliyeyim,hareketli avatarları kendileri değişebilme kolaylığı olabilir,sayfalarda paylaşım yaparken videolu olan konuları sadece link olarak değilde direk video şeklinde atılabilme gibi ayarlarda duzenleme olabilir.Birde belki yeni olduğum için ve bu forumun kurulumu diğer forumlara göre daha detaylı ve çeşitli olduğu için gözden kaçırmış olabilirim ama şeyi farkettim sanırım,paylaşımı yaptıktan sonra fikir değişikliği yapıp komple kaldıramıyoruz sadece konu içindeki yazıyı paylaşımı silebiliyoruz ama başlık vs profilimiz orda kalıyor.Bunu komple kaldırabilme özelliği sadece yetkılı arkadaşlarımızın dahilinde olduğunu gördüm.Tüm üyelerde bu kolaylık olabilir mesela tabi bunlar tamamen bir fikir benim için.Onun harici hersey olamaı gerektiği gibi mükemmel zaten
Fırında kremalı köri soslu tavuk
Maitre Gims ~ Bella ))) ayrıca bu djlık yaptığım yıllarda fon müziğimdi)))
Soruların için tşk ederim candost.Sevgiyle sağlıkla kalmanı diliyorum
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:21 --
| NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler canım soru sormayacağım hayatında başarıların ve mutluluğun daim olsun | Amin tşk ederim tatlışım.Cümlemizin inş
__________________ Stay Stronq ⚜
Konu BeLLa tarafından (21 Mart 2020 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.
|
| |