Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2020, 21:05   #20
Kursad
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper röportaj Kursad

By_TeKo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çok güzel bir röportaj olmuş emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim..

Teşekkürler abi , çok sağol.

Joe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili Dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninle çalışmak gerçekten güzel zevkle okudum harika bir röportaj olmuş. Burdan sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımada emekleri için Teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.

Eyvallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herşey güzel olur inşallah.

Discorium Nickli Üyeden Alıntı
emeğinize sağlık..

Teşekkürler.

Not Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel Röportaj olmuş emeğinize sağLık ..

Çok teşekkürler keyif almadıysanız ne ala

tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Guzel bir roportaj olmus emeginize saglik...

teşekkürler canım benim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan