|
AftieL Nickli Üyeden Alıntı
|
| Her ama her mesajında Türkiye ve Türkler hakkında kötü konuşmak zorundamısın kendin aşağılık komplesine sahip olabilirsin ama sürekli bu yorumlara tesadüf eden bizleri düşün ne kadar kötüsün kalbin kötülük ve kin bağlamış resmen Türk müsün Türk düşmanımısın belli değil yapımcıya ve diziye tepki göstermen gereken haberde bunu normal karşılayıp Türklere kin ve nefretini kusuyorsun görmekten midem bulandı artık |
Bazen gerçekler acıtır. Sen tepki vermedin mi fırsatçılara ? O fırsatçılar da Türk. Bir banka soygununu anlatan yabancı dizide Türk'e iyi rol vereceklerini mi sanıyordun ? Bunlar çok normal bir şey. Bu kadar kasma kendini rahat ol. Ben kin ve düşmanlığı çok severim sevmediğim birine ömür boyu kin tutarım düşman bellerim. Türk yada başka bir şey olması önemli değil. Sen sen sütten çıkmış ak kaşık mışsın gibi bana laf atma. Reelde kimlere sövüyorsundur kim bilir.

Sövdüklerin kızdıkların ermeni mi ?

Ben hemen hemen herkesin söylediği düşünceleri dile getiriyorum. Miden bulanıyorsa git lavaboya kus. Yazdıklarımı okumak zorunda değilsin. Bazı TÜRK dizilerinde de birbirlerine işkence ediyorlar, bazı TÜRK dizilerinde yengesiyle sevişen de var

bunlarda TÜRK :d biz birbirimize yapıyoruz başkası bize yapmış çok mu ? senin bana laf atman dinime küfreden Müslüman olsa hesabı

Bizim dizilerimizde birbirimize giydiriyoruz başkası bize giydirince mi zoruna gidiyor