Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2020, 16:51   #6
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: La Casa De Papel'de tepki çeken 'Osman' sahnesi

Seyra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim oralarda senin gibilere ne denir biliyor musun. Afkur...!

Tamam döktüysen nefretini huzurlarımdan d****!

Gidin başka kapıda h*****.

AftieL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Reelde değil sanalda sövüyorum senin gibiler 7/24 Türklüğü Ve Türkiye'yi kötülerken Twitterde guruplarla birlikte Dünya medyasını takip edip sürekli yabancı taglarda hakkımızda çıkan yalan haberlerin iğrenç propogandaların doğrusunu anlatmaya çabalıyorum genellikle yunan ve ermenilere sövüyorum evet sen neyin ne olduğunun doğrusunu bile araştırmaya üşenirken birbiriyle aşk yaşayan insanların dizileri hiç izlemedim boş insan değilim boş vaktimde yok

Türk Olmaktanda Gurur Duyuyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:38 -->-> Daha önceki mesaj 16:35 --

Türk Olmaktanda Osmanlıdanda utanıyorsan buyur kapı orda

işte onu diyorum sana boşuna çabalıyorsun. Biz 15 20 yıldır kaosdan beslenir hale geldik. Biz eski Türk değiliz unutma bunu. Ben söylüyorum işine gelirse dinlersin işine gelmiyorsa defolup gidersin. Sizin gibilere ayıracak boş vaktim yok. Boş beyinlere zaman harcayamam. Hafif şimdi huzurumdan ayrıl. Bir daha yorumlarıma yanıt verme.

Ben sadece Türk olmaktan gururluyum. Türk bir soydur osmanlı sadece aile.

Konu Che tarafından (07 Nisan 2020 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen konulara yorum yaparken daha dikkatli olalım ve yaptığımız yorumların yüzlerce kişi tarafından okunduğunu unutmayalım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver