Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vişneli ve Hindistan cevizli limonata tarifi için malzemeler
500 g vişne (Çekirdekleri temizlenmiş)
2 su bardağı toz şeker
1/2 su bardağı (100 ml) limon suyu
5 su bardağı (1 lt) su
1 adet çubuk tarçın
1 çay bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi
Vişneli ve Hindistan cevizli limonata hazırlanışı
Vişne; özellikle Alzheimer hastalığına iyi gelen bir besindir. İltihap ve ödem azaltıcı etkiye sahip olduğu için eklem kireçlenmelerinin önüne geçer.
Vişneleri küçük parçalar halinde doğrayın. Üzerine şekeri ve çubuk tarçını ekleyin. Yaklaşık iki saat boyunca dinlenmeye bırakın. Tarçın çubuğunu vişnelerin içinden alın.
Şekerlenmiş vişneleri blender’dan geçirip püre haline gelene kadar karıştırın. Vişne püresine su, rendelenmiş Hindistan cevizi ve limon suyu ekleyin. Hazırladığınız vişneli ve Hindistan cevizli limonatayı iyice karıştırıp buzdolabında soğuması için bekletin.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR. |