Kuru Kayısılı Erikli Hoşaf
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kuru kayısılı erikli hoşaf tarifi için malzemeler
1 su bardağı doğranmış kuru kayısı
1 su bardağı doğranmış anjelik eriği
20 adet üzüm tanesi
1 adet tarçın çubuğu
1 limon (Dilimlenmiş)
1 su bardağı portakal suyu
5 su bardağı içme suyu
1 su bardağı toz şeker
Kuru kayısılı erikli hoşaf hazırlanışı
Serinleten lezzet kuru kayısılı erikli hoşaf tarifi
İçme suyu, şeker, portakal suyu ve dilimlenmiş limonları tencereye aktarıp kaynamaya bırakın.
10 dakika kaynayınca içine doğranmış meyveleri, üzüm tanelerini, tarçın çubuğunu ilave edin. Kısık ateşte 15 dakika kaynatıp ocaktan alın. Soğuduktan sonra servis yapın.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com |