Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2020, 20:25   #1
Çevrimdışı
yeSa Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sumaklı Limonata Tarifi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Sumaklı Limonata Tarifi İçin Malzemeler
4 adet limonun suyu
800 ml. soğuk su
Sumak ekşisi için:
25 gram tane sumak
1 su bardağı sıcak su


Şeker şurubu için:
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıcak su

Sumaklı Limonata Tarifi Nasıl Yapılır?
Sumak ekşisi için sumak tanelerini kapaklı bir tencereye koyun.

Üzerine bir su bardağı kaynar suyu ekleyin ve tencerenin kapağı kapalı olarak oda ısısına gelene kadar bekletin.

Şeker şurubu için toz şeker ve sıcak suyu bir sos tenceresine alıp, kısık ateşte arada karıştırarak şekeri tamamen eritin. Bir kenarda soğumaya bırakın.

Limonatayı servis edeceğiniz sürahiye sumak suyunu bir süzgeç yardımıyla süzün. Taneleri almayın.

Şeker şurubunu, dört adet limonun suyunu ve soğuk suyu ekleyin ve karıştırın.

Limonatanız hazır. Dilerseniz biraz daha soğuması için dolapta bekletebilir, ardından sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Sumaklı Limonata Tarifinin Servis Önerisi
Üzerini nane yaprakları ve limonla süsleyerek servis edebilirsiniz

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan