Konu: Çözüldü Silme Sorunu Yaşıyorum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2020, 02:52   #1
Zadrich
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
stj { var %file = $qt(kadro\stj.txt) var %i = 1, %lines = $lines(%file), %readed = $null while %i <= %lines { %readed = $read(%file,%i) write -l $+ %i %file $+(%readed,$chr(32),$1-) inc %i 1 } } stjbasi { var %file = $qt(kadro\stj.txt) var %i = 1, %lines = $lines(%file), %readed = $null while %i <= %lines { %readed = $read(%file,%i) write -l $+ %i %file $+($1-,$chr(32),%readed) inc %i 1 } } stjsil { var %file = $qt(kadro\stj.txt) var %i = 1, %lines = $lines(%file), %readed = $null while %i <= %lines { %readed = $read(%file,%i) write -l $+ %i %file $regsubex(%readed,$1-,$null) inc %i 1 } }

-
Kod Bu Silme işleminde sıkıntı yaşıyorum
Eklemesinde sıkıntı yok eklemeyi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor
Listeleme yaptıgımda ise liste de de çıkıyor lakin bazı isimleri ekliyor ama silerken tam silmiyor harf bazında siliyor
Örneğin; mTa nickini ekliyorum, Eklemeyi gerçekleştiriyor lakin bu nick'i silerken a harfini silip mT harflerini bırakıyor bir türlü silmiyorum, çok ugraştım lakin çözemedim yardımlarınızı bekliyorum
Saygılarımla Z.

Kodun amacı Stajyer helper eklemek
!stj nick : Helperi ekliyorum
Eklediğim stj.txt Dosyasına aktarıyorum ama yan yana olacak şekilde isimleri eklemesi lazım
sonrada
!kadro yaparak kadro listesine bakıyorum
$read reklinde okutarak kadro listesine bakıyorum umarım anlatabilmişimdir
Saygılarımla Z.

Konu Toprak tarafından (12 Nisan 2020 Saat 06:50 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan