Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mayıs 2020, 22:18   #23
Hesapsiz33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanala Giriş olduğunda uyarı

Alper Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if (*06 iswm $nick) || (*ank iswm $nick) || (*ankara iswm $nick) { yapılacak işlem } elseif (*06 iswm $nick) || (*ank iswm $nick) || (*ankara iswm $nick) { yapılacak işlem } elseif (*06 iswm $nick) || (*ank iswm $nick) || (*ankara iswm $nick) { yapılacak işlem } else { yapılacak işlem }

Ayrı ayrı işlem yaptıracaksan bu şekilde. else kısmı üst tarafta belirlediğin koşulların olmadığı durumlarda çalışır şart değil.

şu şekilde yaptım çalışıyor ama belirledigim nicklerle beraber kanala giren tüm nicklerde uyarı veriyor şimdide. nerde hata yapıyorum

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#kanal: { if (ankara* iswm $nick) || (*ankara iswm $nick) || (*ahmet* iswm $nick) { } elseif (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) { } elseif (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) { } else { $iif(!$window(@Uyarı),window -nm @Uyarı) echo -tm @Uyarı $nick 10kanala girdi. } }

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:18 -->-> Daha önceki mesaj 21:20 --

sonunda yaptım çok şükür teşşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları