Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2020, 01:36   #25
Hesapsiz33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanala Giriş olduğunda uyarı

Alper Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#kanal: { if (ankara* iswm $nick) || (*ankara iswm $nick) || (*ahmet* iswm $nick) { $iif(!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]n),window -nm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]n) echo -tm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]n $nick 10kanala girdi. } elseif (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) { $iif(!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]),window -nm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) echo -tm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $nick 10kanala girdi. } elseif (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) || (deneme iswm $nick) { $iif(!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]),window -nm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) echo -tm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $nick 10kanala girdi. } else { $iif(!$window(@Uyarı),window -nm @Uyarı) echo -tm @Uyarı $nick 10kanala girdi. } }

Gibi olması gerekiyor.

evet dediğiniz gibiymiş biraz uğraştırdı ama sizin sayenizde deneme yanılmayla yoluyla yapabildim çok şükür.
sonradan girip haber vermek istedim ama site açılmadı bi türlü
dikkat ettim de sizin verdiğiniz kod'un sonu 'else' olarak bitiyor bendeki ise 'elseif' olarak neyse ki bundan dolayı sorun çıkartmadı. yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

}
elseif (*deneme* iswm $nick) || (*deneme* iswm $nick) {
$iif(!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar),window -nm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar)
echo -tm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar 4 $+ $nick kanala girdi.
}
}

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları