Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2020, 10:21   #1
Risque Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'de yaşayan 106 yaşındaki Fadime Nine orucunu bırakmıyor

Aynı zamanda Kur'an-ı Kerim okuyabilmek için azimle okuma-yazma kursuna giden yaşlı kadın, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan için de her gün dua ediyor..İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan ve nüfus kayıtlarına göre 106 yaşında olan Fadime Öztürk, ilerleyen yaşına rağmen çocukluğundan beri hiç aksatmadan her Ramazan orucunu tutuyor.

7 çocuğu ve 17 torunu olan Öztürk, ailesinin sağlığıyla ilgili endişelenmesine rağmen "Ölürüm de orucumu bırakmam." diyor.

İradesi ve azmiyle örnek olan Öztürk, oruç tutarak aynı zamanda sağlıklı kalıyor.

HERKESE ÖRNEK OLUYOR
Öte yandan Kur'an-ı Kerim okuyabilmek için azimle okuma-yazma kurslarına giden Fadime Nine, sonunda Kur'an-ı okuyup namaz kılacak kadar öğrendiği okuma-yazmasıyla herkese örnek oluyor.

"AKŞAM BİRAZ ZORLANIYORUM AMA OLSUN"
Çocuklarının ve torunlarının sağlığından endişelendiğini söyleyen Öztürk, "Ben küçüklüğümden beri oruç tutarım. Çocuklarıma da oruç tutmaları gerektiğini söylerim. Bana oğullarım ve gelinlerim 'Oruç tutma düşersin' diyor. Düşersem de bundan düşeyim. Onlara 'Orucumu tutacağım' diyorum. Akşamüstü biraz zorlanıyorum ama olsun. Ben sıcak havalarda, köylerde hem buğdayla uğraşır hem de oruç tutardım." dedi...Kaynak:EnsonHaber

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları