Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2020, 22:58   #16
Hesapsiz33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nickimi 5 defa yazanı oto ignore

xwerswoodx Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias trduration { return $replace($duration($1),wks,$chr(32$ince(Hafta),days,$chr(32$ince(Gün),hrs,$chr(32$ince(Saat),secs,$chr(32$ince(Saniye),mins,$chr(32$ince(Dakika),min,$chr(32$ince(Dakika),hr,$chr(32$ince(Saat),wk,$chr(32$ince(Hafta),day,$chr(32$ince(Gün),sec,$chr(32$ince(Saniye)) }
alias ince { return $+($chr(2),$1-,$chr(2)) } 

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
On *:text:*:#: { if $regex($1-,/^(.*[[:space:]]|)nickin([[:space:]].*|)/i) { .inc -u600 %:nickim [ $+ [ $nick ] ] 1 if %:nickim [ $+ [ $nick ] ] == 4 { msg # Nickimi 4 kere yazdınız, eğer tekrar yazarsanız ignore edileceksiniz. Nickimi tekrar yazabilmek için $ince($trduration($var(:nickim_ [ $+ [ $nick ] ],1).secs)) daha beklemelisiniz. } elseif %:nickim [ $+ [ $nick ] ] == 5 { msg # 2 $nick Nickimi 30 Dakika icersinde 5 sefer yazdığınız için Otomatik oLarak ignore edildiniz (: | ignore $nick | .timer -o 1 600 ignore -r $nick | .unset %:nickim [ $+ [ $nick ] ] } } }

denedim veriablese flood yapan nicki ekliyor %:nickimfloodyapannick 4

Nickimi 4 kere yazdınız, eğer tekrar yazarsanız ignore edileceksiniz. Nickimi tekrar yazabilmek için 0 daha beklemelisiniz.
süreyi 0 olarak gösteriyor ama dedigim gibi ben eski mirc sürümü kullanıyorum ondan tam calısmıyordur.
arkadas farklı mircte denerse sorunsuz çalışır kesin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları