Ödüllü Vahşi Yaşam Fotoğrafları
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Estonya’daki bir karaca, arkadaşına dil uzatıyor (Alvin Tarkmees) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kanada’daki bir baykuş, yorucu bir gece geçirmişe benziyor (Anthony Bucci) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ABD Kaliforniya’daki su samuru, kendi yaptığı şakaya gülüyor gibi (David DesRochers) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Alaska’daki Clark Gölü kenarında dans figürü sergileyen bir boz ayı (Janet Miles) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birleşik Krallık’ta kaşınan fokun kafası karışmış gibi (Johan Siggesson) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tanzanya’daki Ngorongoro krateri, birbirleriyle güreşen aslan yavrularına da ev sahipliği yapıyor (Yarin Klein) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Annesinin kulağını emen bu suaygırını görmek için Kenya’da olmanız gerekiyordu (Manoj Shah) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gülüşüyor gibi duran zebralar da Kenya’dan (Tanvir Ali) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Maskeli cennet papağanlarının en mutlu oldukları yerin vahşi doğa olduğunu söyleyenler haksız sayılmaz galiba (Thomas Grigoleit)
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|