| Cevap: *************** - Son Gelişmeler
Esselam, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk açıldığında itibaren aktif olarak destek verdiğim bi forum sitesi genel Forum sitelerinde çok aktif olamıyorum fakat **********'de hemen hemen tepeden tırnağa bütün yönetici dostlarımızın tanıdık olması ve ilk açılışından bu yana beraber olmamızdan oldukça keyif alıyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]mon ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile zaten sunucu gün içerisinde sürekli laflama fırsatı buluyoruz.
Emekleriniz çok değerli dostlarım umarım yayın hayatı süresince keyif alırsınız, şahsım adına ben **********'ten çok keyif alıyorum.
__________________ Zafer asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılmaz. #UTOPİA |