Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2020, 18:19   #1
Kalemzede
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkent Üniversitesinin Kuruluş Amacı/Amaçları Nedir?

Başkent Üniversitesinin Kuruluş Amacı/Amaçları Nedir?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

• Amaçlarımıza ulaşmamızı sağlayacak üstün nitelikli, özgün eğitim-öğretim ve bilim geliştirme-yileştirme programları tasarlamak,
  • Araştırma – yayın kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalarla ulusal ve uluslararası bilimsel standartları sağlamak ve bilimin düzeyini yükseltmek,
  • Kurumsal gelişimi ve sürekli iyileştirmeyi kurumsallaşmanın olası durağanlığını aşmak için en uygun stratejik amaç olarak benimsemek,
  • Akademik ve idari açıdan gelişmiş ve profesyonelliğini kanıtlamış kadrolar oluşturmak ve mevcut kadroları güçlendirmek,
  • Üniversitenin insan kaynakları sermayesinin kurumsal verimliliği ve bağlılığını artırıp kurumsal değerlerin paylaşıldığı bir kültür yaratmak,
  • Akademik–yönetsel insan kaynağımızın desteği ve öğrencilerimizin öğrenme bilincinin geliştirilmesiyle Üniversitemizin seçkin kurumsal kimliğini ileriye taşımak,
  • Çalışanlarımızı ve öğrencilerimizi özendirecek, üretkenliğini artıracak fiziksel ortamlar yaratmak ve mevcut ortamların daha da iyileştirilmesini sağlamak,
  • Başkent Üniversitesi’nin; tüm çalışanları, öğrencileri ve eğitim–öğretim araştırma faaliyetleri ile birlikte “uluslararası düzeyde tanınır üniversite” olmasına ve bu tanınırlığın sürdürülmesine katkı vermek,
  • İçinde yaşadığımız toplumun sorunlarına etkili tanımlar ve çözümler getirmek, sorunların çözümünde bilimsel yaklaşımı benimsemek,
  • Ulusal ve uluslararası düzeyde sanata, yaratıcılığa ve sanatsal olgunun gelişimine katkıda bulunmak, TEMEL YAKLAŞIMIMIZDIR.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15