Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2020, 13:50   #7
Halsey
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa

Risque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teşekkür ederim

Schwarz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir?

Ailesine düşkün, arkadaşları dostları ile vakit geçirmeyi ve hayvanları seven neşeli bir insandır

Comedian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
adın nedir?(mümkünse gerçek adın)
Yaşadığın şehir?
Hobilerin ?
Eğitimin?
Irc tarihin ?

Teşekkürler.

İsmim Reyhan . Ankara'da yaşıyorum. Öğretmenim normalde tayinim Doğuda o sebeple senenin çoğunu Ankara'da geçirmiyorum. 2012 civarlarında mircalem ile başlamıştım. Daha sonra bir dönem bırakıp geri döndüğüm zamanlar oldu . Çalıştığım için birsüre sonra da irc e vakit ayırmadım . Gezmeyi, yeni yerler görmeyi seviyorum, bolca kitap okurum Stephen King hayranıyımdır. Spor yapmayı seviyorum şu sıralar evde devam etsekte Sanırım çok farklı bi hobim yok herkes gibi

Furkan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Forum geçmişinden bahseder misin ek olarak hayatındaki en büyük keşken ve iyikin nedir ?

Büyük bir forum geçmişim yok irc forumları ile başladım desem yeridir. Geçmişe dönüp baktığımda keşke dediğim şey yok ama en büyük iyikim her zaman babamdır

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan