Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2020, 11:55   #1
Çevrimdışı
Risque Doğrulanmış Üye
~ DerinSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bursa'da, çöp kamyonu anne ve kızını ezdi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çöp kamyonunun altında kalarak bacakları parçalanan anne kurtulurken, 2 yaşındaki Ebrar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti..Bursa'da, 2 yaşındaki kızını bisiklet sürmesi için kapıya çıkaran anne Filiz D., sokağa çöp kamyonunun girmesi üzerine kızı Ebrar Nisa D.'yi bisikletiyle alarak yeşillik alana geçmek istedi.

ÇÖP KAMYONU, ANNEYLE KIZINI EZDİ
Çöp kamyonu sürücüsü ise sokağın başında bir süre bekledikten sonra bir anda hareket ederek, anne ve kıza çarpıp üzerlerinden geçti.

Çöp kamyonu sürücüsü, çevredeki vatandaşların uyarısı üzerine geri manevra yaparken, anne ve kızı aracın altından çıkarıldı.

ANNE KURTULDU, MİNİK EBRAR HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralı 2 yaşındaki Ebrar, yakınları tarafından özel araçla Bursa Şehir Hastanesi’ne götürülürken, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bacağı parçalanan ve bazı bölgelerinde kırıklar oluşan anne Filiz D. ise hastanede tedavi altına alındı.

Filiz D. tedavisinin ardından hastaneden pandemi sebebiyle evine gönderilirken, 2 yaşındaki talihsiz kız çocuğu yapılan otopsinin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi..Kaynak:EnsonHaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan