Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2020, 06:55   #2
Hesapsiz33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mirc botta söz ekle sil remotesi yardımı

Subzero Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
on *:start:unset %scnt
alias msj {
if !%scnt { set %scnt 1 }
msg #kanal $read(dosya.txt,%scnt)
inc %scnt 1
if %szlines < %scnt { set %scnt 1 }
}
menu * {
Oto mesaj
.Aç:set %scnt 0 | .timerfm 0 600 msj
.Kapat:.timerfm off
}

Bu Kodda İstediğim Şey Kanalın @ & founderlerin !ekle söz dediğinde bota ekleme ve !sil söz dediğinde bot üzerinden sözü silmesini istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

kod'u aşagıdaki linkten aldım. haber yazan yerleri söz olarak degiştim ve sadece
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if ($regex($nick(#,$nick).pnick,[&.~])) {

kısmını ekledim. işinizi görür belki.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:!söz*:#:{ if ($regex($nick(#,$nick).pnick,[&.~])) { if $2 == ekle && $3 { write sözler.txt numarali söz $nick tarafindan eklendi: " $+ $3- $+ " $+(,$chr(40),$date,$chr(41),) msg # söz basariyla eklendi. !söz list yazarak sözleri listeleyebilirsiniz. } if $2 == sil { if $nick isop $chan { if !$3 { msg # söz silmek icin numara belirtmelisiniz. halt } else { write $+(,-dl,$3,) sözler.txt msg # $3 numarali söz silindi. } } else { msg # sözleri sadece yoneticiler silebilir. halt } } if $2 == list { if $lines(sözler.txt) = 0 { msg # söz bulunamadi. | halt } msg # sözler listeleniyor. var %massacre 1 while (%massacre <= $lines(sözler.txt)) { msg # %massacre $read(sözler.txt,%massacre) inc %massacre } } } }

!söz ekle mesaj
!söz sil numara
!söz list

Konu Hesapsiz33 tarafından (30 Haziran 2020 Saat 06:59 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan