Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2020, 16:13   #4
NorthernLights
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ünlü sunucudan cinsel ilişki itirafı: Yaş ilerledikçe daha iyi oluyor

Birincisi, ben biraderin değilim. İkincisi, burası haber sitesi değil, magazin sitesi hiç değil. Ben buraya IRC ve teknoloji paylaşımları için üye oldum. Zamanında da böyleydi. IRC'nin popülaritesini kaybetmesinden dolayı biraz evrilebilir fakat senin son magazin paylaşımlarına bakarsak, giyinik bir kadın bulmak zor gibi.

Teknolojiye gelince, benim ve muhtemelen bir çok kişinin beklentisi IRC ve ilişkili yazılımlarının teknolojik gelişmeleridir. Senin saçma sapan haber paylaşımlarını okumak için gelmedi kimse.

Duyar kısmına gelirsek, sen karakter olarak bu kalitede olabilirsin ama ben bu tarz haberlerin karşı cinsim tarafından hoş karşılanmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim.

Aynı teklifi bana yapsa da bir şey ifade etmez, herkesi kendinle karıştırma. Anlaşılan sana en ufak bir teklif gelse, kendini bozacaksın.

Bence eleştirileri alıp, düzgün paylaşımlar yapmalısın. Bilmem anlatabildim mi?

eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaaa biraderim neyse, kalite düşüyor falan diyorsun da aynı teklifi sana yapsa
hayır demezsin. Gelmişsin teknolojiden kaliteden bahsediyorsun. Duyar kasma boşuna. Bir çok sitede haber var. Gayet normal bir haber.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan