Konu: Çözüldü önerisi olan var mı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2020, 08:38   #5
Hesapsiz33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: önerisi olan var mı

diEfoRyoU Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kodu denerken en son "Toplam: 403 bin 525 sonuç bulundu"

uyarısını almaya başladım ve haliyle mIRC biraz kasıldı ama taramayı sorunsuz yaptı.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias tara { if !$isfile($1) { echo -atm Lütfen dosya ismini kontrol ediniz. | return } set -l %taranacak-dosya $1 set -l %aranacak-kelime $+(*,$2,*) window -ae @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ma-Sonuclari filter -cfwbp $shortfn($+($mircdir,$1)) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ma-Sonuclari %aranacak-kelime aline -p @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ma-Sonuclari $iif($filtered = 0,14>>>12 %aranacak-kelime 4kelimesini12 %taranacak-dosya 14dosyasında bulamadık,14>>>4Toplam:12 $filtered 14sonuç bulundu) }

Yukarıdaki kodu remote(ALT+R) kısmına ekledikten sonra aşağıdaki komutu kullanabilirsin.

/tara <Dosya-ismi> <Aranacak-kelime>

sadece /tara <dosya-ismi> yazarsan yazdığın dosyanın tamamını yansıtır.

diEfoRyoU dosyada alt alta ekli olan
bad:deneme
bad:deneme2 isimlerini *dene* şeklinde anlık gösterebiliyordum
on *:keyup:@dosya:*:{ filter komutu ile.

bad: ile ekli olmayanları ise gösteremiyordum bi türlü
şimdi bu paylaştıgın kodda onlarıda görebiliyorum sayende çok şükür
badnick düzenlemek isteyen herkesin arayıpta bulamayacagı bir kod bence çok tşk. ederim süpersin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan