Cevap: Hayırlı bayramlar cancağızlarım. :)
Saol ya iyi bir gözlemcisin. Evde kaldıklarım günler bana baya bi yaradı. Fena kilo aldım. Yaşımla büsbütün oldum. Kışa doğru zayıflarım yine. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Maşallah canimaaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tü tü ttuuuu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bayramın mübarek olsun canım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son karedeki kızlara da selamlar ahaha :$
| Oy canım benim saolsun. mucukk aslm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ - Tiktok -> @gulcincecom
- Taklitler her zaman Asıllarını yaşatır.
- Eski mazide kaldı. QueeN & Gülçin |