|
Halsey Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Müslüm gurses hayranlığınız nerden geliyor?
Bu hayatta en sevdiğiniz 3 insan kimdir?
|
Çocukluğum ve gençlik çağlarım Müslüm Gürses dinlemekle geçti, hala da dinliyoruz, bizim kisi esasında hayranlık değil, hissiyatla alakalı Babanın şarkılarını dinlemek kulak ister ve sıradan kulaklara girmez Allaha şükür o kulakta bizde var

Müslüm babayı dinlediğim kadar babamı dinleseydim alim olurdum sanırım. Sevdiğim insanları sayı ile ifade edemem, Aİlem SEvdiklerim ve Vatanım benim için önemli değerlerdir. Teşekkür dileklerin için teşekkürler
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:06 --
|
Comedian Nickli Üyeden Alıntı
|
tebrikler ,
bir ufak kendinden bahsetsen fena olmaz,
hoş forumlar.
|
Az çok bilen tanıyan var bilmeyenler de var tabiki de; Ankaralıyım Ankaragüçlüyüm ismim ERsoy, Mekanik işler ile ilgili çalışıyorum, kendi işimi yapmayı çok istiyorum ama sermaye de sıkıntı var

yaş 34.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:09 --
Eyvallah @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ler
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:10 --
Canım kardeşim teşekkürler