Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2020, 16:10   #6
Takedown
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown

Halsey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Müslüm gurses hayranlığınız nerden geliyor?
Bu hayatta en sevdiğiniz 3 insan kimdir?

Çocukluğum ve gençlik çağlarım Müslüm Gürses dinlemekle geçti, hala da dinliyoruz, bizim kisi esasında hayranlık değil, hissiyatla alakalı Babanın şarkılarını dinlemek kulak ister ve sıradan kulaklara girmez Allaha şükür o kulakta bizde var Müslüm babayı dinlediğim kadar babamı dinleseydim alim olurdum sanırım. Sevdiğim insanları sayı ile ifade edemem, Aİlem SEvdiklerim ve Vatanım benim için önemli değerlerdir. Teşekkür dileklerin için teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:06 --

Comedian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tebrikler ,

bir ufak kendinden bahsetsen fena olmaz,

hoş forumlar.

Az çok bilen tanıyan var bilmeyenler de var tabiki de; Ankaralıyım Ankaragüçlüyüm ismim ERsoy, Mekanik işler ile ilgili çalışıyorum, kendi işimi yapmayı çok istiyorum ama sermaye de sıkıntı var yaş 34.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:09 --

AlgoSS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar.

Eyvallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:10 --

Risque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Canım kardeşim teşekkürler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan