Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2020, 23:57   #4
Logobitombo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Feza.NET Emek hırsızları ve Rezil Yönetim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne yazıkki böyle insanlar günümüzde mevcut yazık sadece böylesi insanlara sanal ortamıda pisletenler bunlar oldu zaten. Hem adanalılara hemde emeklerini çaldıkları kişiye sövüyorlar. Bunlar kendinden aciz insanlar ağızlarına küfürleri dolamışlar. Acımaktan başka bişey yapamıyorm bunlara

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:51 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam bi arkadaş bu sunucuda göreve başlıyor ve webleri hiçbişeyleri yok yeni açılmış sunucu arkadaş emek veriyor webini forumunu blogunu kuruyor sonra ise tertemiz şekilde teslim ediyor ertesi gün yasin denen şahıs gidiyor bi yerden tema alıyor ve arkadaşımın yaptıklarının hepsini siliyor hayır alacaksın niye yaptırıyorsun çocuk günlerce uğraştı benden bile destek istedi. neyse tema alıyor kurduruyor ve bi kaç saat sonra webine giriyor yasin bakıyorki lisans hatası çıkıyor yasinde ' heralde bunu yapan o çocuk bana zarar verdi ' diyerek çocuğa zline atıyor adminliğini falan siliyor sonradan olay anlaşılıyor ve çocuğa özür bile dilenmiyor. çocukta sunucudan çıkıyor ayrılıyor kimse kabul etmez yani böyle bir haksızlığı neyse sonra ise bunların sunucularına birisi saldırmış. onun içinde ayrılan arkadaşımı suçlayarak küfür ediyor ve sohbet genelinde ben şans eseri denk geldim. Hani burda hem Şahısa yapılmış hem sanal camiasına yapılmış bir ayıp var. sohbet kanalında böyle şeylerin dönmesi ancak rezil bir yönetimden olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan