Bazı arkadaşlar Şahsi olarak düşünmekte bu konuyu, ozel okunur okunmaz bu sunucu sahibinin bileceği birşey.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile buı konuyu konuştugumuzda @Behrozwoolf herkesin ozeli herkese ben unreal4`e ozel okumayı koymuyacam dedi, ama Bir firma olarak düşünmem gerekirse o ozel okumayı koymak zorundayız.
Herkes sizin gibi düşünmüyor, müşteri geliyor ozel okuma istiyorum dediğinde müşteriye insanların ozeline saygımız var kodlamıyoruz diyemiyorsunuz.
Unreal4 kullandıgınızda yada @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]den/firmadan istediginizde direk belirtirsiniz benim sunucumda ozel okuma olmasın.
Artık unreal3 donemi bitmek üzerinde aylardır unreal4 uzerinde çalışmalar yapıyoruz. Gerek @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerek @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geliştirmeye devam ediyorlar. Çogu modul unreal4 `e ya entegre edildi yada moduller tekrardan yazıldı. İnsanların emeğine biraz saygınız olsun.
Omer kardeşim geliştirmeye devam etmekde edecekte siz kullanın yada kullanmayın o omeri bağlamaz, omer içinden gelenleri yapmaya devam ediyor.
Unreal4`e uyardı botlarda geliştirilmesi gerekiyor. bunun için @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`a şuanda botunu ve botları unreal4`e gore uyarlamaya bşaladı.
Gelişen irc-d dunyası ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak gerekiyor.
Sırf ozel okuma modulunu kodladıgı yad aentegre ettigi için yaptıgı o kadar çalışmayı göz ardı edemezsiniz bu emege saygısızlıktır.
Hayırlı sabahlar, iyi ifler.
Yazım Hataları için herkesden ozur dilerim.