|
Aytac Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Resimde saldırdıgıma dahi kanıt nerde iki post mesajı almışssın gelmişssin.
O sözleri bizim foruma saldıran kişiye yazdım demekki saldıran sensin ki üstüne alındın o yazıları.
2. si tema konusu gelicek olursak. Kullandıkları tema default tema üzerine editlenmiş lisanssız bir temadır. Hiç bir hak talebiniz yoktur. Kullandıkları tema mircforumların eski temasıdır.Mircforumun eski yedekleri bende mevcut . Tema çalıntı filan degil. Bu şahıs bana forumlarda küfür ettigi için tema ismini forumhatti olarak yapıp paylaştım.
mircforumun eski görüntüsü; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Temanın bende olduguda kanıtı çalıntı filan degil. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Nerede küfür etmişim? Sen hala yorum mu yapıyorsun çocuk adam?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bak alt kısma ben şimdi bir yazı yazacağım ama iyi anlaman gerektiği yerleri de BÜYÜK harflerle yazacağım ki belki okuma konusu demeyim ama anlama konusunda çok sorun yaşıyorsun o açık ve net.
Bu TEMANIN SAHİBİ @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve benim forumum üzerindeki nicki X. Ve biz diyoruz ki; TEMA LİSANSLI TEMA DEĞİL DOĞRU. BURADA HEMFIKIRIZ. AMA SANA LAF ETMEDİK, SATAŞMADIK. KÜFÜR ETTİ DİYORSUN. HANİ? BAK BİR DE TEMA SAHİBİ NE DİYOR? AYRICA ALINTI OLARAKTA PAYLAŞACAM BELKİ SS'İ AÇIP OKUYAMIYORSUN ZOOMLUYORSUNDUR FALAN NEYSE.
|
Alıntı: |
xPain temasının default üzerinden düzenlenmesine 2016 senesinde başlandı, bugünkü halini alana kadar da düzenleme devam etti. 4 yıl olmuş, dile kolay. Her byte'ında haftalar, aylar, yıllar var. Görsellerin her bir pikselinde de aynı şekil.
Yine de toprağa götürecek halimiz yoktu, ricacı olan hiçbir arkadaşımızdan temamızı esirgemedik. Ama bu şekilde temin etmek yetmediği gibi dağıtıma sunmak kul hakkından başka bir şey değildir. Bir de saldırılar, şunlar, bunlar da cabası. Şerefsizliğin daniskası.
Velhasıl mevzu tema değil, karakter. Çok da bir şey söylemeye gerek yok.
Katran kaynarsa olur mu şeker? Cinsini sevdiğim* cinsine çeker.
|
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen bir sitenin ismiyle başlık atıp tema paylaşıyorsun. Lisanlı veya değil bu büyük bir karaktersizlik örneği. Bizim üstüne basa basa söyleyip senin o kıt kafanın almadığı mevzu bu yani.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şuraya bir geveze veya büyük bir sitenin teması çalındı ve başka yerde yayımlandı veya paylaşıma açıldı diyelim. Şeytan taşlar gibi taşlarsınız vallahi. Şimdi aynı şeyi sen yapınca niye Asena'ya meydan okuyorsun. Onu anlayamıyoruz gerçekten.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Anneme küfür ettiğinin ekran görüntüsü;
Bu da senin yazınla itiraf ettiğinin ekran görüntüsü;
La yok bir de adamlar sana depik atmış aynı gün. Acaba neden?