Her ne kadar @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bazı problemler yaşayarak yollarımızı ayırmış olsak da sonuçta düne kadar kardeş dediğim, dost bildiğim biriydi. Bu yüzden, şimdi aramız limoni diye bazı şeyleri fırsat bilerek kendisini kötüleyecek değilim. Yaşadığımız sorun bizim aramızdadır ve orada bitmiştir. Aynı anadan doğan kardeşler arasında anlaşmazlıklar, problemler olurken bu tip platformlardaki kişilerin arasında da ister istemez sorunlar çıkması da gayet normal bir durum zaten.
Bahtiyar, konu içerisine benim ve Selçuk'un nicklerini de etiketlediği için post atma gereği duydum. Bundan bir kaç ay önce benim olan ve bu tip saçma şeyler yüzünden bıkarak @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abiye devrettiğim platformumuza da @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından saldırılar gelmişti evet.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nunda dediği gibi kendisi o zamanlarda konu açıp, elindeki kanıtlarla ifşa etmek istedi ama ben ortak dostlarımız sayesinde uzlaşarak sorunu çözmekte ısrar ettiğim için bu tip paylaşımlar yapmasını istemedim. Aslında uzlaşmamız gereken hiç bir şeyde yoktu. Çünkü bizden @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a hiç bir şekilde terso bir durum yapılmamıştı. Yönetim kadromuzdaki bazı arkadaşlarla geçmişe dayalı problemleri olduğu için günlerce saldırıp durdu. Sonrasında ortak dostların kendisi ile konuşmasıyla o gün bu gün bir daha saldırı almadık.
Velhasılı kelam sonuç olarak, Bahtiyar bahsettiği Forumkolik'te saldırı alma konusunda haklıdır. Ama tabi şu an kendi forumunda olup biten ve Aytac ile yaşadıkları problemler hakkında herhangi bir bilgimde yoktur.