Kağıtta Zeytinli Çipura
Kağıtta Zeytinli Çipura
2 adet çipura fileto
1/4 SB zeytin
2 diş sarımsak
1 YK zeytinyağı
1 TK kırmızı pul biber
1/2 limon (dilimlenmiş)
6 dal kekik
Tuz
Karabiber
1 demet roka
1 adet domates
1/2 SB ezine peyniri
1 diş sarımsak
Zeytinyağı
Limon
Fırını 230 dereceye ayarlayın. Limon dilimlerini yağlı kâğıda dizin. Üzerine balıkları, zeytinleri, sarımsağı ve baharatları koyun. Üzerine tekrar limon dilimi koyup yağlı kâğıdı kapatın ve 11-12 dk pişirin. Bu sırada rokaları ve domatesleri doğrayın. Üzerine kırıntı peynirleri koyun. Sonrasında bir kapta zeytinyağı, limon, sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırıp salatanın üzerine dökün ve birlikte servis edin. |