Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2020, 11:37   #28
Lareina
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun * Lareina

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen benim bu sanal hayatta belkide en çok sinirlendiğim en çok ta sevdiğim insansın.Yanlışlarım çok oldu benim,ama onun karşılığında en büyük doğrum sen oldun.Şükürler olsun.Yapmacıktan uzak samimi tüm tavırların ile yanımda oldun kızkardeşim.Sen benim cankardeşimsin bunu unutma.Seni aşırı seviyorum ve bu duyguların düşüncelerin karşısında çokca öpüyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:35 -->-> Daha önceki mesaj 11:34 --

Emre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Doğum Günün Kutlu Olsun * Lareina

Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ^^

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:35 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim^^
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim hep beraber.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan