Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2020, 07:40   #1
Çevrimdışı
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filistin, Ürdün ve Lübnan'da Kovid-19 kaynaklı can kayıpları arttı




Son dakika gündem haberi: Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Lübnan'da 414'e, Filistin'de 402'ye, Ürdün'de 110'a yükseldi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Lübnan'da 414'e, Filistin'de 402'ye, Ürdün'de 110'a yükseldi.Lübnan Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kovid-19 salgınında 8 kişi daha yaşamını yitirdi ve 1175 yeni vaka tespit edildi.Böylece virüs kaynaklı can kaybı 414'e, vaka sayısı da 45 bin 657'ye çıktı.Ülke genelinde Kovid-19 teşhisi konulan 624 kişinin daha sağlığına kavuşmasıyla iyileşen hasta sayısı 20 bin 243'e ulaştı.

FilistinFilistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 11 kişinin daha Kovid-19 nedeniyle vefat ettiği, 491 kişinin enfekte olduğu bildirildi.Açıklamada, yaşamını yitirenlerden 10'unun Batı Şeria, 1'inin Gazze Şeridi'nden olduğu aktarıldı.

Bakanlık, Filistin'de toplam can kaybının 402, vaka sayısının 52 bin 924, iyileşen kişi sayısının 44 bin 955 olduğunu duyurdu.ÜrdünÜrdün Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 nedeniyle 9 kişinin daha öldüğü, 1824 yeni vaka tespit edildiği, 52 kişinin ise iyileştiği belirtildi.Son verilerle toplam can kaybı 110'a, vaka sayısı 17 bin 464'e ve sağlığına kavuşanların sayısı 5 bin 297'ye ulaştı.




Kaynak: Anadolu Ajansı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver