Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2020, 14:00   #2
AlgoS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ekrem İmamoğlu Fransız basınına Türkiye’yi şikayet etti

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türkçe'yi ve dil bilgisini öğrenip, ondan sonra Türkiye hakkında konuşursan daha çok sevineceğiz. Tekrar söyleyeyim, gel Türkiye'de asgari ücret ile kirada yaşa, sonra konuş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlış sularda yüzüyorsun, farkında değilsin. Makara yapılacak bir konuda değiliz.

Röportajın tamamını, cımbızla çekmeden paylaşsalarmış ya? Karalama kampanyası başlatarak haber yapılmaz.

Yurt dışında yasiyor olmasi ülkesi hakkinda yorum yapamiycak anlamina mi geliyor nasil biz zihniyet bu ya aile durumu onu gerektirmiş belki benim de yakinlarim yurt disinda yasayan var unutmayin yurt disinda bizim ulekmize yapilan bayramigimizi yakmak icin yapilan hamleler de gurbetçilerimiz bayragimizi yere düşürtmedi gel oyle konus filan karşında ki bayan bir ve ne olur sa olsun senin benim kadar konuşma hakki var bizim olduğumuz koşullar onun suçu degil ben attim oyu benim sucum bana de o zaman fikir konusma diyosun ekrem beyi savunuyosun ama kiza saldırıyosunuz ayip .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver