Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2020, 16:19   #6
cinaryigit
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yardıma Kanalına Giriş Uyarısı

diEfoRyoU Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#KANAL:{ timernickbak $+ $nick 1 3 Isprefx $nick $gettok($address($nick,1),2,64) # } alias Isprefx { if $regex($2,/Root|Admin|Network|Services|Help|IRCOP|Oper|Local/i) { return } if $regex($1,/NİCK1|NİCK2/i) { return } if $1 isreg $3 { echo -a 10( $+ $time $+ )  $chan  4Kanalına Giriş Yapan 10 : $nick ( $+ $address $+ ) | dialog -ma chanserv chanserv  dialog -ma chanserv chanserv } } dialog chanserv { title "Chanserv Yardım Uyarı" size -1 -1 220 85 text "Lütfen #X Kanalına Bakınız!",2,10 10 220 200 text "Tamam Tuşuna Basarak Yardım Edebilirsiniz",3,10 30 220 200 button "Tamam",4,70 50 85 25,ok } on 1:ACTIVE:*:{ if ($dialog(idrqm)) { dialog -v chanserv } } on 1:dialog:chanserv:sclick:4: { /join #KANAL }

Umarım işine yarar.

$nick $chan çalışmıyor nedense echo kısmında da ya da başka bir yere koysan da. Bakabilir misin sana zahmet.
Ben şöyle düzelttim $nick yerine $1 $chan yerine $3 öyle.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#KANAL:{ timernickbak $+ $nick 1 3 Isprefx $nick $gettok($address($nick,1),2,64) # } alias Isprefx { if $regex($2,/Root|Admin|Network|Services|Help|IRCOP|Oper|Local/i) { return } if $regex($1,/NoMercy|Geveze/i) { return } if $1 isreg $3 { noop $tip(x, Giriş Uyarısı, $1 $3 Kanalına Girdi!, 15) }

isteyen bunu da kullanabilir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] notify için baloncuk isteyen birisi için yazmıştı oradan devşirme oldu biraz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu cinaryigit tarafından (18 Ekim 2020 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan