Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2020, 20:26   #1
Çevrimdışı
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlü şarkıcı Altay'dan kötü haber geldi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sevilen şarkıcı Altay'ın Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi


Geçtiğimiz hafta 'İki Satır' adını verdiği single'ını yayınlayan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a nazar değdi. 50 yaşındaki Altay'ın Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığı ortaya çıktı.
'İZOLE OLMUŞ DURUMDAYIM'
Sosyal medya hesabından açıklama yapan 50 yaşındaki sanatçı, "Dün öğlen saatlerinde hissettiğim rahatsızlık sebebiyle yapılan Covid-19 testimin sonucu gece geç saatlerde tarafıma 'pozitif' olarak bildirilmiştir. Değerli doktorlarımızın talimatları doğrultusunda kendi evimde izole olmuş durumdayım. Allah tüm hastalarımıza şifa versin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan