Prof. Dr. Tufan Tükek, son iki aydır koronavirüs hastalığının daha agresif seyrettiğini söyledi. Tükek "Akciğerler bir türlü normale dönmüyor. Ölüm oranları da ona paralel yükseliyor" dedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, koronavirüsle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu.
Çapa'daki fakülte hastanesinde yoğun bakımda yatan hastaların çok ağır olduğunu söyleyen Tükek, "Özellikle son 2 aydır hastalık daha agresif seyrediyor" dedi.
Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Tükek şunları kaydetti:
"Akciğerler bir türlü normale dönmüyor. Ölüm oranları da ona paralel yükseliyor. Virüsün RNA dizilimini çok daha fazla merak ediyorum."
__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.