Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2021, 16:06   #1
Çevrimdışı
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tereyağlı Mor Bağ Üzümü Reçeli




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tereyağlı Mor Bağ Üzümü Reçeli Tarifi İçin Malzemeler

2 kilo bağ üzümü
tercihe göre 2-3 bardak şeker
yarım limon suyu
yarım bardak su
1 tatlı kaşığı tereyağı

Tereyağlı Mor Bağ Üzümü Reçeli Tarifi Yapılışı

Bağ üzümlerini ayıklayıp şekerini döküyoruz ve yarım saat kadar bekletip ocağa alıyoruz. Suyunu da ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Üzümler küçülüp artık buruşmaya başlayınca tereyağını limonu ekliyoruz.ve bir taşım daha kaynatıp sıcak sıcak cam kavanoza alıyoruz ağzını sıkıca kapatıp serin karanlık yerde muhafaza ediyoruz. Tereyağ katmamızın amacı aynı zamanda küflenmeyi ve köpürmeyi önlemek. Bol lezzetli reçelimiz hazır çocuklarımıza artık ev reçeli verebiliriz hazırlar yerine..afiyet olsun.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan