Çin’de bir altın madeninde meydana gelen patlama sonucu mahsur kalan 22 madenciden 11’i iki hafta sonra kurtarıldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Çin’in doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Qixia’da bulunan Wucailonghushan altın madeninde 10 Ocak’ta meydana gelen patlama sonucu mahsur kalan işçiler için arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürerken bugün iyi haber geldi.
Ekipler tarafından yapılan açıklamada 22 madenciden 11’inin 2 hafta sonra kurtarıldığı belirtildi. Madencilerin tedavi için hastaneye kaldırıldığı ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
EKİPLERE NOT YOLLAMIŞLARDI
Mahsur kalan 12 madenci, ekiplere hayatta olduklarına ilişkin not yollamıştı. Ancak daha sonra 1 madenci hayatını kaybetmişti. Yetkililer, diğer 10 madencinin yerinin tespit edilemediğini ve sağlık durumlarının belirsiz olduğunu aktarmıştı.
__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.