|
Comedian Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yeni bir ev satın almışım , şehir değiştirmişim , bu gün evime internetimde bağlanmış keyfim yerinde foruma gireyim de bir bakayım selam aleyküm yapayım istedim konunuza denk geldim.
içim dışıma çıktı , burası İF avukatlık bürosu mu ? kardeşim , x forumda nickine hebele hübele olduysa git derdini o forumun yöneticilerine anlat , burada ne işin var ? ayrıca bahsi geçen forum da İF küsen tiplemeler alttan alttan oraya habire kullanıcı çekmeye çalışıyordu bir dönem ? ''SANA MODLUK VERELİM'' bana neyin modluğunu veriyorsun bu ne cürret ? neyse ben bunları neden anlatıyorum konuyu kilitleyin abi ya valla hiç hoş görünmüyor. adam tutmuş x miş y olmuş onu buna vermişler de ondan bunu almışlar bu ne kardeşim mahalle tren yapıyor ?
ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne kadar kötü bir türkçeye sahipsin postlarını okurken güzel gözlerim çok yoruldu , tamam hiç birimiz yaşar nuri değiliz belki ama sen iyice bitmişsin.
hadi eyvallah.
|
Comedian Bu ne pekmez ne lahana tursusu burda bi konu var bir sorun var sacma sapan fikirlerini kendine sakla ya konu icerlıklı yorum yap yada bak gec bizene senin sehrinden internetinden ondan bundan nedemek konuyu buraya tasıma git orda yap if de senin nickı baskasına versin ))