Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2021, 23:11   #5
DubleKahve
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Sezin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir gün haksızlığa uğrarsanız bahsi geçen yer yüzünden (ismini bile anmıyorum o derece tiksiniyorum) bu postunuzu gelip bir daha okumanızı temenni ediyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forum kiminse ve nereyse sorun onunla ve orayla ilgilidir

adaletsizlik ve haksizlik sadece orda degil her yerde var burasida dahil ve o yüzden bir cok kullanici burayida birakti. siz tamamen sahsi sorunlariniz sonrasi yaziyorsunuzda benlik bir durum yok zaten

CeySu Nickli Üyeden Alıntı
Küfür Olduğuna Dair Ss atar mısınız ? Elinizde Log yokSa Sırf Onları akLamak için Gelip yorum yapmayın Daha Çok küçük Duruma Düşürüyorlar kendilerini
konuşmalar ben oMeN Ve ToprakAreS Arasında geçti KimSeye hakaret küfür ediLmedi vaRsa Kanıt Hodri Meydan.

Ayrıca Neden qelip kendilerini savunmuyorLar ?

iyide ben sizin konunuzla alakali birşey demedim ki pyssycatin bahsettiği konuyla alakalı zamanında absent ve swat birbirlerine küfür ettiler ve absent orayi birakti ban bile atmadilar herseyi duruyodu onu demek istedim siz neden üzerinize alindinizki. ayrica benim kimseyi akladığım yok iki tarafıda tanırım o yorumu görünce konuyu anlatmak istedim sadece yoksa dedigim gibi beni alakadar eden bisey yok girip okuyorum sadece

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan