Cevap: aLya 'yı Nasıl Bilirsiniz?
| diShy Nickli Üyeden Alıntı
| Cağnım incim ❤
Sanalda arkadaş ve dost edinmekten o kadar korkan biriyim ki ( türlü türlü kazık yediğimden özellikle de bayanlardan )
Forumlarda sürekli karşılaşırdık sonrasında ortak sunucuya giriş çıkış yapmaya başladık ve peşinden gelişen hoş sohbet ve muhabbetimiz belki 10 yıl geçti üstünden ; dost diyebileceğim özü sözü bir biridir @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kalbinde ki dilindedir yanar döner değildir ..
Cidden bende ki kıymetini anlatmaya yetecek sözüm yok , şimdi bir de ben kızıma hamileyken o oğluna hamile bu tatlı süreçleri de birlikte paylaşıyoruz nee mutlu ki 😍
İyi ki varsın ve iyi ki hayatımdasın güzelim , seviyorum seni minik oğluşunu da seni de çook öpüyorum herşey gönlünce olsunnnn 😇 | Canım benim inan duygularımız karşılıklı ,,
10 yılı aşkın arkadaşlığımız , dostluğumuz bir ömür daim olsun inşaallah ...
Hiç yan yana gelemesekte kalbimiz hep bir atıyor buna eminim ...
Seninde yerin bende çok ayrı güzel kalplim ...
İnşallah evlatlarımızda çok iyi birer dost olurlar
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]m canım benim , sanki seni yıllardır tanıyorum ve yıllardır arkadaşımmışsın gibi..
O kadar içten ve samimisin ki , Rabbim arşına hep güzellikler getirsin...
Güzel düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim . Sende iyi ki varsın balım
__________________ O Herşey Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu aLya tarafından (30 Ocak 2021 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.
|