Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2021, 13:59   #2
Mylife Doğrulanmış Üye
i don't care if i'm misfit.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Merhaba,

Büyük ve son zamanların gözde bir irc forumu söz konusu olunca insanın dikkatini çekiyor konu, hafta sonu malum yasak var üşenmedim tek tek yorumları okudum. Yıllardır bu alemin içindeyim ve forum/irc bir çok yönetici hatalarına bu gözler şahit oldu. Yani bu gözler neler neleer gördü.

Nick değişim konusu, şimdi ares kardeşimle biz tanışmıyoruz ama kendisini bu alemde bilirim yaptıkları, ettikleri yıllarını vermiştir. Bu tür nick değişim işlemlerini bütün forum/irc yöneticileri yapıyor.

Örnek vereyim;

Mylife nickini ben 15 senedir kullanıyorum şimdi x bir kişi girmiş bir yerde Mylife nickini almış kullanıyor e herkes bu nickin bana ait olduğunu biliyor kullanan kişi de biliyor zaten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
durum böyle olunca, forum/irc yönetimleri nicklerin asıl sahiplerine veriyor bunu ben bir çok defa yaşadım hani biz bunu yapmıyoruz diyen forum/irc yöneticileri yalan söyler.

Konu ile alakalı düşüncem de madem böyle bir işlem yapılacak nick sahibi 1 senedir girmiyor değil gördüğüm kadarı ile skype vs diğer iletişim araçları sağlanarak iletişim de kurulabiliyor. Kişi ile yine iletişim kurulup müsade istiyerek veya bilgilendirme yaparak yapılsa, nedenini açıklasalar böle bir sonuç ortaya çıkacağını sanmam. 1 ay çok kısa bir süre o doğru olmamış ama zaten forum sahibi bu yapılandan hoşlanmadığını ve düzeltmek istediğini söylemiş sonraki olanlar da biraz emir vaki ve atar giderli olmuş yani nerden tutarsan sıkıntılı bir konudur. Geçmiş olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan