Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2021, 21:40   #91
ifüye003685
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben forumu bırakıp gittiysem nickimi ne yaparlarsa yapsınlar.

Sohbet sitelerinde de 1 ay girmeyince nick kaydı düşüyor, ne yapalım yani? Sanki kayıt olurken gerçek kimlikle kayıt oluyoruz. Altı üstü sanal kimlik. Ben sunucuya veya foruma artık girmiyorsam geride kalan nickimin de bir önemi yok.

Emeğini düşünüyorsan veya gönül vermişsen de sık sık ziyaret edersin.

Bu nasıl kafa ya... 🤓

Benim de 4 forumda üyeliğim var, bir yeri terk edip diğer yere üye olmadım mesela. Her forumda da zamanım oldukça aktif oluyorum. Ve buna kimse karışamaz.

sevgili sanıyorsun ki sulak çayırlarda koşuşturabiliyorum diye beynim var.
madem 4 forumda üyeliğin var ve kimse karışamaz, rumuzu gasp edilen şahısında istediği zaman giriş yapma hakkı var. buna da hiç bir sığır karışamaz.

forumlarda rumuz sildirme yok, eğer bir forumu terk edip rumuzunu sildirmek istesen dahi silmiyorlar. sen giriş yapma rumuzun kayıtlı kalsın deniliyor.

sanki kimlikle üye oluyorsunuzmuş, ver rumuzunun şifresini ben kullanıcam artık. sende abidik gubidik bir rumuzla takılırsın.

yamanma cebine para girdiği zaman anlamlıdır, gayrısında sığlık belirtisidir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:40 -->-> Daha önceki mesaj 21:33 --

Ares Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin yada kimin neyi nasil anladigi gram umrumda degil, isteyen istedigi sekilde anlasin. Omen'in ne soyledigi kendini baglar. Benim herhangi bir baskim talebim olmadi. Buraya bile 7-8 ay sonra girip konuda hakkim da soylenenleri duzeltmek adina girdim. Umarim cevaplarimdan neyin ne oldugunu idrak etmissindir.

buraya bile 7-8 aydır girmiyorsan senin rumuza göz koyma hakkımız doğmuş.

yönetimi göreve çağırıyorum ares rumuzunu bana verin talibim.
ısrarla talibim, 7 kata kadar daha etkili talibim.

Konu diShy tarafından (31 Ocak 2021 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan