Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI
Yorumları tek tek okudum da iş o forum , bu forum , sen bana yanlış yaptın , yok sen bana daha çok yanlış yaptın gibi ikili polemiklere dönmüş.
Ben şunu anlamadım , ahmetle kavga edip mehmete mesaj atar gibi konu buraya niye açılmış.. Bu iş sanki başka amaçlara sebebiyet vermiş ama bilinçli ama istemsizce ..
Biri de dememiş ki evet forum da bir hata yapılmış. ( Kişi veya kişiler tarafından ) sevgili kardeşim Toprakares sen niye buraya konuyu taşıdın ?
Konu bu platforma taşınınca amaç sapmış gibi.. Hak arama söz konusu ise sonuna kadar haklısın hakkını da ara ama konu bu platformun konusu değil ki ? Sorunu yaşadığın forum başka forum değil mi ?
Bu arada bilen bilir ki şahsımı tanıyan üç beş kişidir , herhangi bir forumdaki tagdır görevdir yetkidir ne talebim olmuştur nede bu gibi işler için doğru bildiğimi esirgerim.
Aşırı büyütülmüş.. Ha ben bunları yazınca olay küçülmeyecek tabi de işin sen yaptın ben yaptım , onlar biz gibi bir boyuta doğru ilerlemesi hoş olmamış..
Yok orda görev almıştım da öyle olmuşta insanları çekmişlerde , bir çoğunuz bu aleme zaman harcamış insanlarsanız , gidecek olana laf kar eder mi ya.. Dikkat edin birbirine saran şahısların bazıları kişisel husumetlerini IRC Alemi için emek sarf eden iki foruma mal etmeye kalkmış.
Ayrıca dilediğimiz foruma girer dilediğimiz forumda takılırız kimsenin maaşlı elemanı değiliz . Ama keyfi ama gönüllü olarak bir şeyler karalıyoruz diye kimse kimsenin sahibi moduna girmesin. Atacağınız bir ban , 5000 tane konu eklesem nolur..
Şimdi tam açacağım ağzımı o olacak. Gittiğiniz yerlere insanları davet ederken işler iyi giderken herşey güzel iyi , ( Siteleriniz forumlarınız için insanlar işlem yaparken çabalarken onlarda süper ) hata , yanlış , adı her ne ise işler kötü gidince öle oldu böle oldu .
Naçizane son sözüm forumda yapılan nick devir daim işlemi sonuna kadar yanlış , bu forumda dile getirilmesi de bir o kadar yanlış..
O forumdaki nickini bu forumda ki bir görevli verebilcek olsa eyw anlat burada derdini de neyse ya..
__________________ Diline dikkat et !.. Neyi çok anıyorsa " Kalbin " oraya bağlanır.. |