Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2021, 12:44   #1
Çevrimdışı
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eskişehir’deki oto hırsızlığının zanlısı Ankara’da yakalandı




Eskişehir’de bir otomobili farklı plaka takarak çalarak Ankara’ya kaçtıkları tespit edilen şüphelilerden biri yakalandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 71 Evler Mahallesi’nde park halindeki bir otomobilin çalınmasına ilişkin çalışma başlattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Eskişehir’de bir otomobili farklı plaka takarak çalarak Ankara’ya kaçtıkları tespit edilen şüphelilerden biri yakalandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 71 Evler Mahallesi’nde park halindeki bir otomobilin çalınmasına ilişkin çalışma başlattı. Ekipler, söz konusu hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen şüpheliler Özgür B. ile Şenol Ş’nin Ankara’dan Eskişehir’e gelerek otomobile başka bir plaka takıp kentten ayrıldıklarını tespit etti. Zanlılardan "oto hırsızlığı ve resmi belgede sahtecilik" gibi suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Özgür B., Ankara’da yakalanarak Eskişehir’e getirildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Şenol Ş.’nin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan