Canneloni (italyan mutfağı)
Canneloni Tarifi İçin malzemeler Krep için: - 2 yumurta
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı süt
- Tuz
Domates sos için: - 4 adet soyulmuş domates
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- 1 bağ fesleğen
İç harcı için: - 1 kg Ege otları eğer bulamazsanız;
- 500 gr Pazı
- 500 gr Ispanak
- 250 gr Pırasa
- 300 gr Bergama tulum peynir
- 200 gr Labne peynir ya da krema
Canneloni Nasıl Yapılır? - Krep hamuru yapmak için sırası ile yumurta, un, su, süt, tuz -tüm krep malzemeleri-koyulur ve çırpılır.
- Domates sos için, domatesler soyulur, sarımsaklar ezilir diğer malzemelerle ocakta özleşene kadar kaynatılır. Domates sos üzeri için yapılır.
- İç harç için otlar tamamen öldürülmeden kavrulur ve sırası ile tulum peynir ve labne ya da krem peynir eklenir.
- İç harcı istediğiniz şekilde tatlandırabilirsiniz. Krep rulo olacak şekilde sarılır üzerine domates sos ve rende peynir ve maydanoz ile servis edilir.
alıntı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |