Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2021, 15:48   #1
Çevrimdışı
NurSima Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yoğun bakım hemşiresi salgının etkisini iki fotoğrafta anlattı




Dünya çapında yaklaşık 3 milyon insanın hayatını kaybetmesine ve 130 milyon kişinin hastalanmasına neden olan Covid-19 salgınında en çok etkilenenlerin başında sağlık çalışanları geliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İspanya'da bir yoğun bakım hemşiresi, pandemiyle mücadelenin etkisini, bir yıl arayla çekilen iki fotoğrafını yan yana paylaşarak gözler önüne serince ülkesinde haberlere konu oldu.


Başkent Madrid'deki Gregorio Maranon Hastanesi yoğun bakım servisinde çalışan Víctor Aparicio, pandemi başlangıcındaki ve güncel halini gösteren fotoğraflarını "Yoğun bakım hemşiresiyim. Bu iki fotoğrafın arasında bir yıl fark var. Dışımdaki değişimin açık olduğunu düşünüyorum, içimdekini ise hayal edemezsiniz." sözleriyle paylaştı.

Aparicio, pandemi sürecinin etkisini ve gördüğü ilgiyi, "Bize zarar veren bir yıl oldu. En çok dikkatimi çeken artık saçım ve sakalımın beyazlarla dolu olmasıydı, viral olacağını düşünmemiştim."

40 yaşındaki hemşire, bir röportajında ekonomiye sağlıktan daha fazla önem verildiğini vurgulayarak, bu durumu 'saçmalık' olarak nitelendirdi.

Paylaşımın ardından İspanya'da sağlık çalışanlarının mücadelesinin sembolü haline gelen Víctor Aparicio, ülkesinde basının da ilgi odağı oldu.

İspanya'da Covid-19 salgınında yaklaşık 3,3 milyon insana yeni tip koronavirüs bulaştı, 75 bini aşkın kişi hayatını kaybetti. Başkent Madrid, ülkede pandemiden en çok etkilenen yerlerin başında geliyor.

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan